Accountmanager Hosting (vervuld)

Onze opdrachtgever is een internationaal ICT bedrijf dat mensen, systemen en organisaties effectief met elkaar verbindt in de zorg, transport & logistiek en zakelijke dienstverlening. Met hun oplossingen leveren zij altijd systeemcommunicatie en -integratie met resultaat. Onderscheidend voor het bedrijf zijn onafhankelijkheid en samenwerking. ‘Onafhankelijk’ zodat zij scherp en objectief de oplossing met het meeste rendement voor hun klanten kunnen adviseren en implementeren.  Mclaing zoekt voor deze opdrachtgever een:

Accountmanager Hosting
Locatie Capelle aan den IJssel

Functieomschrijving:

Jij gaat aan de slag om de Hosting dienstverlening van onze cliënt te verkopen. Wij verwachten dat jij ervaring hebt met Hosting en in staat bent om de situatie van de klant volledig te begrijpen en te vertalen naar innovatieve oplossingen, waarbij zowel voor onze cliënt als voor de eindklant een meerwaarde gecreëerd wordt. Je bent een echte hunter. Je bent de sparringpartner van de klant, samen kom je tot een passende oplossing. Jouw betrouwbare uitstraling en opstelling en je analytische vermogen zal je hierbij volledig inzetten.

Functie-eisen:

om deze functie goed te kunnen uitoefenen vragen wij het volgende:

  • Je bent ondernemend ingesteld en combineert natuurlijk enthousiasme en de wil om te scoren met enkele essentiële eigenschappen als klantgerichtheid, stressbestendigheid en creativiteit.
  • Hierbij weet je als geen ander de klantbehoefte goed in kaart te brengen.
  • Jouw communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal zijn uitstekend en je beschikt over een analytisch denkvermogen op HBO/WO niveau.
  • Daarnaast beschik je over minimaal 3-5 jaar ervaring als Accountmanager van bij voorkeur hosting dienstverlening.

Functieaanbod:

  • Uitstekend salaris
  • Hoge mate van vrijheid voor het invullen van de functie

Martin Ipenburg, Principal Consultant bij McLaing verzorgt voor onze opdrachtgever de werving & selectie voor deze functie.  Heb je interesse dan kun je jouw CV mailen naar martin.ipenburg@mclaing.nl of het inschrijfformulier op onze website gebruiken www.mclaing.nl/schrijf-je-in

Heb je verdere vragen over deze functie dan kun je contact opnemen met Martin Ipenburg via nummer 06-53153718.

martin Martin Ipenburg, Consultant McLaing