ICT Security Consultant

Logo Mclaing

Onze cliënt is een in Naarden gevestigde dienstverlener op het gebied van ICT Security en Business Information Governance en legt zich sinds 2002 volledig toe op informatiebeveiliging voor organisaties. Haar gecertificeerde adviseurs werken onafhankelijk, effectief en uiterst pragmatisch. Binnen het team van onze cliënt zijn alle benodigde disciplines aanwezig waardoor snellere en betere oplossingen geboden worden. Binnen haar organisatie worden een viertal vakgebieden onderscheiden Audit & Forensics, Security Management, Security Architectuur en Continuity. Ter uitbreiding van het team zoekt McLaing in opdracht van onze cliënt een  

ICT Security Consultant
Locatie: Naarden

Functieomschrijving:

Onderdeel van de dienstverlening van onze cliënt is het area Governance & Risk gespecialiseerd in brede dienstverlening op het gebied van Information Security & Risk Management. Consultants ondersteunen de klanten bij het inrichten en onderhouden van security management, het uitvoeren van risico analyses, Business Continuity Management, audits, privacy, Cloud computing en project management.

Functie eisen:

  • HBO niveau en certificeringen zoals bijvoorbeeld CISSP, CISM, CISA, CRISC, CGEIT, SABSA, CIPP, PSP of CCSK is een duidelijke pré
  • Aantoonbare kennis van relevante normenkaders (o.a. ISAE 3402, ISO 2700x en Cobit)
  • Ervaring met de implementatie van security programma’s en ISMS
  • Ervaring met risico analyse en management
  • Vanaf 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van information security
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift

Functieaanbod:

Onze cliënt biest uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast word je een professionele en collegiale werkomgeving geboden volgens het concept van het nieuwe werken. Met volop mogelijkheden en persoonlijke aandacht. Onze cliënt biedt de medewerkers de mogelijkheid tot een carrière waarin een hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid even belangrijk zijn als werken in een team. Je krijgt de kans om via uitdagende opdrachten te groeien en om bij prominente organisaties ervaring op te doen. Daarnaast zijn er uitstekende voorzieningen voor verdere opleidingen en trainingen.

Martin Ipenburg, ICT Recruitment Consultant bij McLaing verzorgt voor onze opdrachtgever de werving & selectie voor deze functie.

Heb je interesse dan kun je jouw CV en toelichting uploaden via onze website www.mclaing.nl/schrijf-je-in

Voor verdere vragen over deze functie kun je contact opnemen met Martin Ipenburg via nummer 06-53153718.