Vacature IT Consultant

Logo MclaingOnze cliënt is een organisatie en IT adviesbureau en gevestigd in Gouda. De doelstelling van onze cliënt is om voor aangesloten organisaties de toegevoegde waarde van IT te vergroten. Hierbij kan het gehele proces van pakketselectie tot en met implementatie uit handen worden genomen. In opdracht van deze cliënt is McLaing op zoek naar een:

IT Consultant
Locatie: Gouda

De IT Consultant waarna wij op zoek zijn werkt zelfstandig maar met ondersteuning van een mentor ook in teamverband. Je voert uitdagende opdrachten uit voor aansprekende opdrachtgevers zoals productie- en handelsbedrijven, ziekenhuizen en overheidsorganisaties. Veelal werk je voor meerdere klanten tegelijk.

Je werkzaamheden bestaan voor een belangrijk deel uit het begeleiden van software selectietrajecten naar geschikte IT-oplossingen en het selecteren van geschikte leveranciers, begeleiden van Europese aanbestedingstrajecten en projectbegeleiding bij implementaties. Hierbij help je klanten om hun succes te vergroten door het maximale uit de  IT oplossing te halen. Veelal werk je samen met directie en management en key users om oplossingen te definiëren en te zoeken, om vervolgens met leveranciers tot bindende afspraken te komen en een goede implementatie voor te bereiden. Je raakt verder thuis in onderdelen zoals ERP, CRM en SAAS.

Functie eisen:

 • Afgeronde universitaire studie, studierichting liefst bedrijfskunde, informatica of vergelijkbaar.
 • Ervaring met het verbeteren of analyseren van bedrijfsprocessen.
 • Ervaring met ERP en of CRM selectie- en implementatie trajecten is een pre.
 • Goede communicatie vaardigheden.
 • Pragmatische persoonlijkheid.

Functie aanbod:

Onze cliënt biedt een professionele en uitdagende werkomgeving met uitstekende marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (auto, mobiel en laptop). Verder biedt onze cliënt:

 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden waarin je je kennis verder kunt uitbouwen (naast veel training on the job, diverse collectieve trainingen en een uitgebreid trainee- en coachingsprogramma)
 • Afwisseling, vrijheid en uitdaging
 • Plezier en waardering in je werk, mede door de opdrachten en enthousiaste, capabele collega’s
 • Flexibele werktijden en eventueel deeltijd werken
 • Ondernemerschap en initiatief
 • Een vaste aanstelling (geen detachering) bij een snel groeiend bedrijf. Een enerverende werkomgeving en uitstekende salariëring.

Martin Ipenburg, ICT Recruitment Consultant bij McLaing verzorgt voor onze opdrachtgever de werving & selectie voor deze functie.

Heb je interesse dan kun je jouw CV mailen naar martin.ipenburg@mclaing.nl of het inschrijfformulier op onze website gebruiken www.mclaing.nl/schrijf-je-in

Voor verdere vragen over deze functie kun je contact opnemen met Martin Ipenburg via nummer 06-53153718.