Vacature Linux Beheerder

Logo Mclaing

Onze opdrachtgever is een in Zeist gevestigde onderneming gericht op het koppelen van dataverbindingen tussen bedrijven.

Sinds de oprichting in 1999 levert het bedrijf Cloud, Inter-company en Intra-company integratie oplossingen. Het belangrijkste product wordt inmiddels door een groot aantal handelsbedrijven in Europa gebruikt om op een gestructureerde manier data en handelstransacties tussen bedrijven uit te kunnen wisselen. In opdracht van deze cliënt is McLaing op zoek naar een:

Linux Beheerder
Locatie: Zeist

Functie aanbod:

Ben jij een enthousiaste en flexibele Linux specialist, die zijn kennis van Linux wil gebruiken om ons platform te ondersteunen en verbeteren?

Wil je werken in een klein team van ICT-ers van het hoogste niveau, waar je je kennis en vaardigheden tot hun recht kan laten komen en verder kan ontwikkelen?

Onze cliënt zoekt een Junior/Medior Linux engineer met programmeer affiniteit om het team te versterken. Je werkt op het kantoor in Zeist. Je bouwt nieuwe oplossingen en lost problemen op, zelfstandig of samen met je collega’s. Je komt in aanraking met een breed scala aan hard- en software, en je wordt uitgedaagd om “outside the box” te denken.

We verwachten ook kennis, en bij voorkeur ervaring met de meeste van de volgende onderwerpen: DevOps, Puppet, JBOSS, Glassfish, VMWare en Apache. Je bent bereid om je daar verder in te ontwikkelen.

Functie eisen:

  • HBO werk en denk niveau
  • Teamplayer en proactief
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engel
  • Aantoonbare ervaring met RedHat / CentOS enterprise Linux
  • Programmeerervaring (bij voorkeur Java en/of Python)
  • Ervaring met server virtualisatie
  • Ervaring met enterprise storage omgevingen en netwerkapparatuur
  • Enthousiast en leergierig
  • Ervaring met Bash scripting

Aanbod:

Een aantrekkelijke functie met een uitstekende beloning en uitzicht op een vaste aanstelling.

Martin Ipenburg, ICT Recruitment Consultant bij McLaing verzorgt voor onze opdrachtgever de werving & selectie voor deze functie.

Heb je interesse dan kun je jouw CV en toelichting uploaden via onze website www.mclaing.nl/schrijf-je-in

Voor verdere vragen over deze functie kun je contact opnemen met Martin Ipenburg via nummer 06-53153718.

Tags: zeist,RedHat,CentOS,enterprise Linux,DevOps,Puppet,JBOSS,Glassfish,VMWare,Apache,linux beheerder,linux administrator