Vacature CMDB Consultant

Voor een grote onderwijsinstelling in Eindhoven zijn wij voor een tijdelijk project van 3 maanden op zoek naar een ITIL CMDB Consultant. Voor deze opdracht ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het Configuratie Management Plan en het schrijven van de daarbij benodigde werkprocessen en rapportages.

Om deze functie goed te kunnen invullen heb je een HBO werk- en denkniveau, ITIL v2 configuration management kennis en ervaring. Kennis van een onderwijs ICT-organisatie en kennis van TopDesk is een pré.

Geïnteresseerd? 06-53153718 of www.mclaing.nl/schrijf-je-in/

Vacature: Consultant Identity & Access Management (IAM)

Voor een tijdelijke opdracht tot eind 2016 (met optie op verlenging) zoeken wij voor een relatie in de regio Eindhoven een Consultant Identity & Access Management (IAM). Om deze functie goed te kunnen invullen is ervaring met Microsoft Identity & Access Manager (MIM) noodzakelijk. Geïnteresseerd? 06-53153718 of www.mclaing.nl/schrijf-je-in/

Vacature: IT Servicedesk Medewerker

Voor een financiële dienstverlener in de omgeving van Eindhoven zoeken wij een IT Servicedesk medewerker die flexibel inzetbaar is. Het betreft hier een project van drie maanden met een optie op verlenging. Om deze functie goed te kunnen uitvoeren heb je een IT gerelateerde HBO opleiding. Geïnteresseerd? 06-53153718 of www.mclaing.nl/schrijf-je-in/ 

Vacature: PowerCenter Consultant

Voor een grote klant in de regio Eindhoven zijn wij op zoek naar een ervaren Informatica PowerCenter specialist in combinatie met uitgebreide kennis van Oracle databases en DataVault. Er wordt gewerkt conform het DEVOPS principe en met een Agile methodiek. Uitgebreide kennis van PowerCenter, Oracle en DataVault zijn een vereiste. De opdracht is tot medio februari 2017. Geïnteresseerd? 06-53153718 of www.mclaing.nl/schrijf-je-in/

Vacature autorisatiemedewerker

Logo Mclaing

Onze opdrachtgever is een grote landelijke overheidsorganisatie. Binnen deze organisatie wordt ondersteuning verleend voor diverse diensten waaronder de ICT diensten. Binnen dit onderdeel zijn ruim 6000 medewerkers actief die op diverse gebieden ondersteuning leveren voor het optimaal inzetten en waarborgen van de ICT. Onze opdrachtgever werkt vanuit drie locaties (Zwolle, Eindhoven en Rotterdam). In opdracht van onze cliënt is McLaing op zoek naar:

Autorisatie Medewerkers (15-30 fte’s)
Locatie: Zwolle, Eindhoven, Rotterdam

Functie aanbod:

De autorisatiedesk medewerker heeft als doelstelling het correct uitvoeren en instellen van autorisaties in diverse systemen en het coördineren hiervan ten behoeve van de systemen die niet zelf beheert worden. De autorisatiedesk medewerker volgt hierbij de richtlijnen als beschreven in het autorisatiebeleid en verdere uitwerking ervan in autorisatiekaders en autorisatieprofielen. Dit alles met als doelstelling zorg te dragen voor de continuïteit op de afdeling en het waarborgen van optimale beveiliging van de gebruikte systemen en autorisaties daarbinnen.

Tot de verantwoordelijkheden behoren onder andere:

 • Tijdig signaleren van incidenten binnen de gebruikte systemen.
 • Het doorvoeren en afvoeren van rechten.
 • Meedenken over oplossingen zowel technisch als organisatorisch.
 • Monitoren van het gehele gebruikers autorisatieproces.
 • Controleren van de voortgang binnen de afgesproken Service Levels.

Om deze functie goed te kunnen uitvoeren werk je samen met onder meer Servicemanagers, HR – afdeling, Functioneel Beheerders, ICT Service Desk, ICT productspecialisten en andere (externe) partijen.

Tot de taken behoren onder andere:

 • Het uitvoeren van autorisatieverzoeken, deze bestaan uit verlenen/intrekken van toegangsrechten op systemen en opslagmedia.
 • Het opvoeren, wijzigen en afvoeren van nieuwe en bestaande gebruikers.
 • Het doorvoeren, wijzigen en afvoeren van gebruikersrechten.

Functie eisen:

 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding.
 • Een afgeronde ITIL Certificering is een pré.
 • In de afgelopen 5 jaar minimaal twee jaar ervaring opgedaan als servicedesk of helpdesk medewerker, waarbij je ervaring hebt met het toekennen van autorisaties is een eis.
 • In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar ervaring opgedaan als servicedesk medewerker waarbij je ervaring hebt met het toekennen van autorisaties bij een organisatie met meer dan 100 medewerkers is een pré.
 • Aantoonbare werkervaring met het IT servicemanagement tool Expertdesk of Planon, of Topdesk of Remedy is een pré.
 • Aantoonbare werkervaring met het verwerken van autorisatieverzoeken binnen het domein HR. Deze verzoeken bestaan uit verlenen/intrekken/wijzigen van toegangsrechten op systemen en netwerkschijven voor instroom- doorstroom en uitstroom van (externe) medewerkers is een pré.
 • Je bent klantgericht en kunt nauwkeurig werken.
 • Een positieve verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een eis en maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Aanbod:

Een aantrekkelijke functie (32-36 uur verdeeld over 4-5 werkdagen per week) met een uitstekende beloning en aanstelling voor minimaal zes maanden met een mogelijkheid tot verlenging (detacheringsovereenkomst).

Martin Ipenburg, ICT Recruitment Consultant bij McLaing verzorgt voor onze opdrachtgever de werving & selectie voor deze functie.

Heb je interesse dan kun je jouw CV en toelichting mailen via martin.ipenburg@mclaing.nl of uploaden via onze website www.mclaing.nl/schrijf-je-in/

Voor verdere vragen over deze functie kun je contact opnemen met Martin Ipenburg via nummer 06-53153718.

Sharepoint Technisch Consultant

Logo Mclaing

Onze cliënt is een in Eindhoven gevestigde producent van op Microsoft SharePoint en ProjectServer gebaseerd platform voor digitaal werken. Deze unieke oplossing integreert het volledige pallet van Informatiemanagement voor zaken, samenwerken, projecten, documenten, processen, klanten, objecten, dashboards en meer. De aandacht ligt op het beheersen en structureren van de werkprocessen en informatiestromen in de bedrijfsvoering.  Dit relatief jonge en unieke platform is klaar voor de markt en draagt de potentie in zich om marktleider te worden in verschillende branches. In opdracht van deze cliënt is McLaing op zoek naar een:

Sharepoint Technisch Consultant
Locatie: Eindhoven

Als Sharepoint Support Engineer ben je vooral werkzaam op het gebied van infrastructuur, installaties en technische support. Je installeert de producten van onze klant en beheert deze. Je adviseert klanten op het gebied van infrastructuur. Daarnaast begeleidt je de uitlevering van nieuwe versies en ‘’ de continuous delivery’’ van nieuwe technische oplossingen. Je analyseert klant issues, en vindt ook een gepaste oplossing die samen met de klant uitgevoerd wordt. Je bent in staat zelfstandig het werk bij de klant te organiseren en bewaken. Op verschillende momenten vindt terugkoppeling plaats met de product- en projectmanager, waarin jij zelf de verantwoordelijkheid hebt voor het plannen , documenteren, vastleggen en standaardiseren van informatie.

Functie Eisen:

 • Minimaal 5 jaar ICT ervaring
 • Minimaal 1-3 jaar Technische ervaring met Microsoft SharePoint is een vereiste
 • Kennis en ervaring op het gehele Microsoft platform is een pre, zoals SharePoint, Lync en ProjectServer
 • Een MCSA  Windows Server 2012 of MCSE  certificaat is een pré
 • Kennis van databases zoals SQL Server en Oracle
 • Ervaring met support en delivery is een pre
 • Reizen is geen probleem
 • Geen 09.00-17.00 mentaliteit

Functie aanbod:

Onze cliënt biedt zeer veel ruimte om de functie verder conform de bedrijfsambitie in te vullen. De salariëring is in overeenstemming met de zwaarte van de functie en jouw kennis en ervaring. Verder biedt onze cliënt een aanstelling (geen detachering) binnen een snel groeiend bedrijf met een enerverende en innoverende werkomgeving.

Martin Ipenburg, ICT Recruitment Consultant bij McLaing verzorgt voor onze opdrachtgever de werving & selectie voor deze functie.

Heb je interesse dan kun je jouw CV en toelichting uploaden via onze website www.mclaing.nl/schrijf-je-in

Voor verdere vragen over deze functie kun je contact opnemen met Martin Ipenburg via nummer 06-53153718.

Vacature Functioneel Technisch Consultant

Logo MclaingOnze cliënt is een in Eindhoven gevestigde producent van op Microsoft SharePoint en ProjectServer gebaseerd platform voor digitaal werken. Deze unieke oplossing integreert het volledige pallet van Informatiemanagement voor zaken, samenwerken, projecten, documenten, processen, klanten, objecten, dashboards en meer. De aandacht ligt op het beheersen en structureren van de werkprocessen en informatiestromen in de bedrijfsvoering.  Dit relatief jonge en unieke platform is klaar voor de markt en draagt de potentie in zich om marktleider te worden in verschillende branches. In opdracht van deze cliënt is McLaing op zoek naar een:

Functioneel Technisch Consultant
Locatie: Eindhoven

Functieomschrijving:

Als functioneel technisch consultant ben je vooral actief op het gebied van applicaties en klantsupport. Met jouw kennis op het gebied van inrichting en configuratie van oplossingen en applicaties ben je in staat om functionele ontwerpen te vertalen naar de inrichting hiervan. Je bent op een operationeel en tactisch niveau werkzaam en ondersteund de klant bij de implementatie, het plaatsen en testen van nieuwe oplossingen, versies en releases.  Je analyseert klant issues, en vind ook een adequate oplossing die samen met de klant uitgevoerd wordt. Je bent in staat zelfstandig het werk bij de klant te organiseren en bewaken. Op verschillende momenten vindt terugkoppeling plaats met de product- en projectmanager, waarin jij zelf de verantwoordelijkheid hebt voor het plannen , documenteren, vastleggen en standaardiseren van informatie.

Functie eisen:

 • Vijf tot tien jaar werkervaring
 • Kennis van Microsoft SharePoint
 • Ervaring met verschillende DMS, CRM, ERP systemen en de inrichting hiervan
 • Een MCS/A MCS/E achtergrond is een pré
 • Affiniteit met inrichting en configuratie van oplossingen en applicaties
 • Affiniteit met web services
 • Ervaring binnen de overheid
 • Goede communicatieve eigenschappen
 • Reizen is geen probleem
 • Geen 09.00-17.00 mentaliteit

Functie aanbod:

Onze cliënt biedt zeer veel ruimte om de functie verder conform de bedrijfsambitie in te vullen. De salariëring is in overeenstemming met de zwaarte van de functie en jouw kennis en ervaring. Verder biedt onze cliënt een vaste aanstelling (geen detachering) binnen een snel groeiend bedrijf met een enerverende en innoverende werkomgeving.

Martin Ipenburg, ICT Recruitment Consultant bij McLaing verzorgt voor onze opdrachtgever de werving & selectie voor deze functie.

Heb je interesse dan kun je jouw CV en toelichting uploaden via onze website www.mclaing.nl/schrijf-je-in

Voor verdere vragen over deze functie kun je contact opnemen met Martin Ipenburg via nummer 06-53153718

Sales en Marketing Consultant

Logo MclaingOnze cliënt is een in Eindhoven gevestigde producent van op Microsoft SharePoint en ProjectServer gebaseerd platform voor digitaal werken. Deze unieke oplossing integreert het volledige pallet van Informatiemanagement voor zaken, samenwerken, projecten, documenten, processen, klanten, objecten, dashboards en meer. De aandacht ligt op het beheersen en structureren van de werkprocessen en informatiestromen in de bedrijfsvoering.  Dit relatief jonge en unieke platform is klaar voor de markt en draagt de potentie in zich om marktleider te worden in verschillende branches. In opdracht van deze cliënt is McLaing op zoek naar een:

Sales en Marketing Consultant
Locatie: Eindhoven

Binnen de organisatie van onze cliënt ligt een uitdaging voor jou klaar! Namelijk dat sales en marketing uiterlijk eind december 2015 professioneel georganiseerd zijn. Zowel voor de Nederlandse markt als daarbuiten. Daarvoor wordt het huidige team uitgebreid met een salesconsultant in hart en nieren, die ook kennis en ervaring heeft van marketing, weet wat managen van mensen inhoudt en handelt vanuit een sterke klant-, omzet- en actiegedrevenheid.  Jij trekt de kar! Jij initieert en doet vooral actief mee in de dagelijkse salesoperatie. Ben je succesvol voor de organisatie, dan gaan meerdere deuren voor jouw als persoon open. Anders gezegd onze relatie met haar goede imago en haar innovatieve productportfolio kan met passie de markt op. En jij gaat daarvoor zorgen.

Jouw kwaliteiten:

 • Je bent
  • Vooral gewoon mens met een open enthousiaste houding en bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan een vrouw
  • Ondernemend en actiegericht en plannen is de normaalste zaak van de wereld
  • Teamspeler die kan managen en proactief sales activiteiten ontwikkelt, plant en mede uitvoert
  • In bezit van rijbewijs B
  • Bereid tot reizen door heel NL en daarbuiten
 • Je hebt
  • Drie tot vijf jaar ervaring in een commerciële (ICT) omgeving
  • Geen 9-5 mentaliteit.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Een NLP/communicatie opleiding is een Pre
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je kunt
  • Richting geven aan het sales en marketingbeleid
  • Realistische doelen stellen en werkt resultaatgericht
  • Jezelf goed inleven in anderen en dit onder woorden brengen
  • Verwachtingen afstemmen en onderhandelen

Functie aanbod:

Onze cliënt biedt zeer veel ruimte om de functie verder conform de bedrijfsambitie in te vullen. De salariëring is in overeenstemming met de zwaarte van de functie en jouw kennis en ervaring op gebied van sales en marketing. Verder biedt onze cliënt een aanstelling (geen detachering) binnen een snel groeiend bedrijf met een enerverende en innoverende werkomgeving.

Martin Ipenburg, ICT Recruitment Consultant bij McLaing verzorgt voor onze opdrachtgever de werving & selectie voor deze functie.

Heb je interesse dan kun je jouw CV en toelichting uploaden via onze website www.mclaing.nl/schrijf-je-in

Voor verdere vragen over deze functie kun je contact opnemen met Martin Ipenburg via nummer 06-53153718