Vacature: Teamleider Servicedesk ICT

Voor een zeer grote klant in de regio Utrecht zoeken wij een (interim) Teamleider Servicedesk ICT. De servicedesk ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken wereldwijd. Om deze functie goed in te kunnen vullen ben je een ervaren teamleider, heb je een HBO diploma en spreek je goed Engels. Kennis van ITIL is een must. Geïnteresseerd? 06-53153718 of www.mclaing.nl/schrijf-je-in/

Vacature: IT Servicedesk Medewerker

Voor een financiële dienstverlener in de omgeving van Eindhoven zoeken wij een IT Servicedesk medewerker die flexibel inzetbaar is. Het betreft hier een project van drie maanden met een optie op verlenging. Om deze functie goed te kunnen uitvoeren heb je een IT gerelateerde HBO opleiding. Geïnteresseerd? 06-53153718 of www.mclaing.nl/schrijf-je-in/ 

Vacature autorisatiemedewerker

Logo Mclaing

Onze opdrachtgever is een grote landelijke overheidsorganisatie. Binnen deze organisatie wordt ondersteuning verleend voor diverse diensten waaronder de ICT diensten. Binnen dit onderdeel zijn ruim 6000 medewerkers actief die op diverse gebieden ondersteuning leveren voor het optimaal inzetten en waarborgen van de ICT. Onze opdrachtgever werkt vanuit drie locaties (Zwolle, Eindhoven en Rotterdam). In opdracht van onze cliënt is McLaing op zoek naar:

Autorisatie Medewerkers (15-30 fte’s)
Locatie: Zwolle, Eindhoven, Rotterdam

Functie aanbod:

De autorisatiedesk medewerker heeft als doelstelling het correct uitvoeren en instellen van autorisaties in diverse systemen en het coördineren hiervan ten behoeve van de systemen die niet zelf beheert worden. De autorisatiedesk medewerker volgt hierbij de richtlijnen als beschreven in het autorisatiebeleid en verdere uitwerking ervan in autorisatiekaders en autorisatieprofielen. Dit alles met als doelstelling zorg te dragen voor de continuïteit op de afdeling en het waarborgen van optimale beveiliging van de gebruikte systemen en autorisaties daarbinnen.

Tot de verantwoordelijkheden behoren onder andere:

 • Tijdig signaleren van incidenten binnen de gebruikte systemen.
 • Het doorvoeren en afvoeren van rechten.
 • Meedenken over oplossingen zowel technisch als organisatorisch.
 • Monitoren van het gehele gebruikers autorisatieproces.
 • Controleren van de voortgang binnen de afgesproken Service Levels.

Om deze functie goed te kunnen uitvoeren werk je samen met onder meer Servicemanagers, HR – afdeling, Functioneel Beheerders, ICT Service Desk, ICT productspecialisten en andere (externe) partijen.

Tot de taken behoren onder andere:

 • Het uitvoeren van autorisatieverzoeken, deze bestaan uit verlenen/intrekken van toegangsrechten op systemen en opslagmedia.
 • Het opvoeren, wijzigen en afvoeren van nieuwe en bestaande gebruikers.
 • Het doorvoeren, wijzigen en afvoeren van gebruikersrechten.

Functie eisen:

 • Minimaal een afgeronde MBO opleiding.
 • Een afgeronde ITIL Certificering is een pré.
 • In de afgelopen 5 jaar minimaal twee jaar ervaring opgedaan als servicedesk of helpdesk medewerker, waarbij je ervaring hebt met het toekennen van autorisaties is een eis.
 • In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar ervaring opgedaan als servicedesk medewerker waarbij je ervaring hebt met het toekennen van autorisaties bij een organisatie met meer dan 100 medewerkers is een pré.
 • Aantoonbare werkervaring met het IT servicemanagement tool Expertdesk of Planon, of Topdesk of Remedy is een pré.
 • Aantoonbare werkervaring met het verwerken van autorisatieverzoeken binnen het domein HR. Deze verzoeken bestaan uit verlenen/intrekken/wijzigen van toegangsrechten op systemen en netwerkschijven voor instroom- doorstroom en uitstroom van (externe) medewerkers is een pré.
 • Je bent klantgericht en kunt nauwkeurig werken.
 • Een positieve verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een eis en maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Aanbod:

Een aantrekkelijke functie (32-36 uur verdeeld over 4-5 werkdagen per week) met een uitstekende beloning en aanstelling voor minimaal zes maanden met een mogelijkheid tot verlenging (detacheringsovereenkomst).

Martin Ipenburg, ICT Recruitment Consultant bij McLaing verzorgt voor onze opdrachtgever de werving & selectie voor deze functie.

Heb je interesse dan kun je jouw CV en toelichting mailen via martin.ipenburg@mclaing.nl of uploaden via onze website www.mclaing.nl/schrijf-je-in/

Voor verdere vragen over deze functie kun je contact opnemen met Martin Ipenburg via nummer 06-53153718.

Vacature Network Operator

Logo Mclaing

Onze cliënt is een technische ICT dienstverlener en gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf helpt bij complexe ICT vraagstukken door het leveren van expertise op het gebied van netwerk security, routing & switching, storage en virtualisatie. Het bedrijf groeit snel en voor het nieuw op te zetten Network Operations Center (NOC) zoekt McLaing vijf kandidaten voor de functie van:

Network Operator
Locatie: Amsterdam

Functieomschrijving:

Als Network Operator bewaak je binnen een team van collega’s de netwerken van aangesloten bedrijven en organisaties. Dit doe je binnen een volledig continurooster waar ook weekend en nachtdiensten van uitmaken. Je levert eerste lijns support en bent het eerste aanspreekpunt voor incidenten. Je beantwoord telefoon en email meldingen, bespreekt tickets met de klanten en bewaakt de aangesloten systemen. Communicatie is belangrijk omdat klanten optimaal geïnformeerd moeten worden over de voortgang van het oplossen van een eventueel incident.

Functie eisen:

 • Minimaal MBO niveau
 • Minimaal 1 jaar ervaring op een helpdesk of NOC.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als Engels.
 • Bereidheid tot het werken in een 24×7 ploegensysteem.
 • Kennis van Cisco of Juniper apparatuur is een pré.
 • Zelfstandige persoonlijkheid

 

Functie aanbod:

Onze klant biedt je veel vrijheid en verantwoordelijkheid met iedere dag nieuwe uitdagingen. Verder zijn er goede mogelijkheden om je verder te ontwikkelen tot bijvoorbeeld Network Engineer. Je ontvangt een prima salaris en natuurlijk een aantrekkelijke onregelmatigheidstoeslag en het bedrijf kent moderne arbeidsvoorwaarden.

Martin Ipenburg, ICT Recruitment Consultant bij McLaing verzorgt voor onze opdrachtgever de werving & selectie voor deze functie.

Heb je interesse dan kun je jouw CV en toelichting uploaden via onze website www.mclaing.nl/schrijf-je-in

Voor verdere vragen over deze functie kun je contact opnemen met Martin Ipenburg via nummer 06-53153718.

Aankomend Systeem/Netwerkbeheerder

Recent afgestuurde kandidaat.MBO Niveau 4. Inzetbaar als aankomend systeem en of netwerkbeheerder. Ook beschikbaar voor helpdesk, 1e lijns ondersteuning. Basiskennis Cisco routing & switching. CCNA gecertificeerd. regio Groningen en Friesland. Per direct beschikbaar op basis van Werving & Selectie of Detachering. Kandidaat referentie MQL1024.