Vacature Manager Security Services & Support

Logo Mclaing

Onze cliënt is een in Beverwijk en Den Haag gevestigde hightech dienstverlener op het gebied van beveiliging van data systemen. Het bedrijf is een snelgroeiende organisatie met momenteel meer dan 50 medewerkers en gespecialiseerd in de levering, implementatie en beheer van vooral McAfee beveiligings producten. Tot de klanten worden vooral semi overheidsorganisaties, banken, ziekenhuizen en verzekeringsmaatschappijen gerekend. Het bedrijf kan omschreven worden als informeel en flexibel maar gericht op resultaat. Mclaing zoekt voor deze opdrachtgever

Manager Security Services & Support
Locatie: Beverwijk

Als Manager Services & Support ben je verantwoordelijk voor de projecten, implementaties en productondersteuning door onze cliënt.

In jouw rol geef je leiding aan de security specialisten (consultants) en de afdeling Support. Je houdt controle over de lopende projecten en bent het eerste aanspreekpunt voor de interne organisatie en klanten bij operationele vragen. De projecten variëren van enkele dagen durende productimplementaties tot langlopende gecompliceerde trajecten.

Jouw expertise is om het geheel aan processen te overzien, te prioriteren en duidelijk te communiceren. In de wereld van cyber security wordt door klanten professionaliteit en flexibiliteit verlangd. Om op een kwalitatieve manier snel in te kunnen spelen op onvoorspelbare situaties. Het is essentieel om continu het belang van de klant centraal te stellen in het bepalen van prioriteiten.  Je bent onderdeel van het Management Team.

Onze cliënt zet zwaar in op het ontwikkelen van kennis. Als Manager bepaal je de ontwikkelplannen voor de teamleden. Ook je eigen doorlopende ontwikkeling is een belangrijk onderdeel van je dagbesteding. Een greep uit de werkzaamheden:

 • Coachen van de consultants en Teamlead Support;
 • HR verantwoordelijkheid (functioneringsgesprekken, rekrutering van professionals, etc.)
 • Monitoren van processen en bijsturen bij afwijkingen;
 • Oplossingen bedenken, voorstellen en ontwikkelen;
 • Bewaken van declarabiliteit en productiviteit;
 • Deelnemen aan stuurgroepen binnen klantprojecten;
 • Escalaties coördineren ;
 • Communiceren met klanten in geval van escalaties;
 • Samenstellen en opbouwen van teams.

Functie Eisen:

Om deze functie goed te kunnen invullen vragen wij het volgende:

 • HBO opleiding of hoger (afgerond)
 • Minimaal vijf jaar werkervaring als leidinggevende in de IT, IT-Security expertise is een pré
 • Bovengemiddelde interesse in cybercriminaliteit en security
 • Perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Aantoonbare leidinggevende capaciteiten

Benodigde competenties:

Communicatief, creatief, leidinggevend, coachend,  probleemoplossend, verantwoordelijk en klantgericht.

Functie aanbod:

Onze cliënt biedt een baan in een informele en gedreven werkomgeving en heeft vestigingen in Den Haag (SOC) en Beverwijk. De standplaats voor deze functie is Beverwijk.

De arbeidsvoorwaarden zijn goed en op het niveau van wat van een modern dynamisch bedrijf verwacht mag worden. Er is veel ruimte voor opleiding en training. Op jouw niveau zijn we gewend in goed overleg tot interessante trainingen of andersoortige verdieping te komen. Internationale evenementen zoals congressen en hacking/security events behoren daarin zonder twijfel tot de mogelijkheden. Maar naast deze verdieping hechten we ook veel waarde aan plezier (bedrijfsuitjes, gezamenlijke lunch, biljart en Playstation).

Martin Ipenburg, ICT Recruitment Consultant bij McLaing verzorgt voor onze opdrachtgever de werving & selectie voor deze functie.

Heb je interesse dan kun je jouw CV en toelichting uploaden via onze website www.mclaing.nl/schrijf-je-in

Voor verdere vragen over deze functie kun je contact opnemen met Martin Ipenburg via nummer 06-53153718.

Martin Ipenburg
Author: Martin Ipenburg